ICT

Of het nu gaat om simpel advies, bieden van technische ondersteuning, of het begeleiden van een groot netwerkproject, wij denken graag met u mee! Ons team van specialisten heeft jarenlange ervaring in het oplossen van ICT vraagstukken.

Office 365

Overal gebruik willen maken van uw favoriete Microsoft Office producten? Omdat Office 365 een cloud dienst is heeft u overal toegang tot uw mail, agenda’s en contactpersonen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Online back-up

Wat als een van uw medewerkers een verkeerde e-mail opent en alle bestanden worden versleuteld? Dit is maar 1 situatie waarin u uw bestanden graag wilt kunnen herstellen. Zorg daarom dat u altijd een kopie heeft van belangrijke bestanden.

Sla uw belangrijke bestanden op bij ons.

projector-1

Verhuur – beamer

Bent u op zoek naar een beamer voor een vergadering of presentatie, maar wilt u niet de kosten hebben bij het aanschaffen van een nieuw apparaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk ook beamers.

Verhuur – muziek

Op zoek naar een set zodat u uw gasten kunt voorzien van muziek tijdens een feest? Bij ons kunt u een set huren voor 50 tot 80 personen. Voorzien van een iPad met een Spotify abonnement.

Voor meer informatie kunt altijd contact opnemen.

Verhuur – Snapshoot (Photobooth)

Door een druk op de knop worden meerdere foto’s gemaakt die in de vorm van een fotostrip, in uw eigen thema, zo uit de photobooth rollen. De fotostrips worden dubbel geprint, zodat u deze bijvoorbeeld kunt inplakken in uw gastenboek en er eentje mee kunt geven als bedankje.

De photobooth is volledig aanpasbaar zodat deze perfect past bij uw thema.

Webhosting

Zorg voor een goede en betrouwbare hosting voor uw bedrijf. Uw website en e-mail dienen immer altijd online te zijn. Voor meer informatie en prijzen kunt u gerust contact met ons opnemen.